skip to Main Content

Много съм доволна и посещавам студиото с удоволствие! Имат индивидуален подход към всеки човек. Работят с любов и вдъхновение! И резултатите идват без усилие. Ако го посетите ще се уверите сами. Не се колебайте, а позвънете за час.

Даниела Стойчева

Кинезитерапевтите в салона са страхотни професионалисти. Редовен клиент съм, защото всеки път получавам масаж, според текущото ми физическо състояние и нужди. Препоръчвам на всеки, който желае да получи адекватна помощ и компетентни съвети за своето здраве!

Елена Андонова

Много добри професионалисти! И винаги обръщат специално внимание! Препоръчвам на всеки!

Тодор Гигилев

Познавам Спас и Боряна в качеството им на масажисти още преди да създадат Human Body Masters, вече повече от 4 години. За това време съм се възползвал от техните услуги безброй пъти и винаги оставам много доволен от работата и отношението им. Ако трябва да ги опиша с две думи – истински професионалисти. Горещо препоръчва на всеки да се довери на уменията, знанията и опита им.

Павел Стефанов

Работя като програмист и през по-голямата част от деня съм пред компютъра. Познавам Боряна и Спасимир много преди да създадат Human Body Masters и не веднъж съм разчитал на техните знания и умения, за да върнат комфорта в ежедневието ми. Млади, знаещи и мотивирани професионалисти с внимание към детайлите и не на последно място – с грижа към човека.

Димитър Хубенов

Oставете вашето мнение

    Back To Top